Adina, lidera trupei Heaven, a fost cucerita pe loc de o fetita din Brasov. Cantareata a ramas impresionata de talentul muzical al micutei Ramona, pe care s-a decis sa o ajute sa faca primii pasi in showbiz.

Drumurile Adinei si Ramonei s-au intersectat in urma cu doi ani, cand trupa Heaven a fost invitata sa cante la un eveniment caritabil. Micuta Ramona a fost aleasa atunci pentru o prezentare de moda. Cele doua au intrat in vorba, iar Adina a aflat ca pustoaica de aproape cinci ani provine dintr-o familie cu probleme financiare. Vedeta i-a aflat si oful micutei: isi doreste sa cante, dar parintii ei nu au bani sa o ajute in aceasta privinta.

"Este o fetita foarte talentata. Asa cum i-am promis, ma ocup de cariera ei. in curand, vom filma primul ei clip. in plus, deja sunt gata cinci piese de pe discul ei de debut", ne-a spus Adina. Cantareata spune ca se simte foarte bine in postura de "mama de imprumut". Dar, la randul ei, isi doreste sa aiba copii. Doi: "O fata si un baiat. Sper ca primul meu copil sa fie fetita".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.