Incercand o reconciliere, Valeriu Lazarov a invitat-o pe Oana Zavoranu in Spania, pentru a renegocia contractul pentru producerea telenovelei "Oana".
Dupa ce a renuntat la colaborarea cu Valeriu Lazarov, pentru realizarea telenovelei care-i poarta numele, Oana Zavoranu s-a hotarat sa fie ea insasi producatorul serialului. Ambitia actritei de a duce proiectul la bun sfarsit, pe cont propriu, l-a determinat pe Lazarov sa incerce o impacare cu Zavoranu. in acest sens, producatorul i-a trimis Oanei un e-mail, prin care a invitat-o in Spania, impreuna cu Pepe, pentru a renegocia contractul. Actrita nici nu concepe o reconciliere cu producatorul si este hotarata sa-si finanteze singura proiectul, care va costa peste doua milioane de euro. Mai mult decat atat, Lazarov a anuntat-o pe aceasta ca a fost remarcata de un alt producator, care o va invita sa joace in cateva episoade ale unei telenovele ce urmeaza sa fie difuzata la postul public de televiziune.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.