Dupa ce Catinca Roman si-a acuzat colega de la matinal ca tine o dieta bazata pe substante halucinogene, care ii produc stari de agitatie, Anamaria Prodan riposteaza dur.

Desi nimeni nu anticipa vreun sambure de scandal in sanul matinalului "Ca-n Cana", se pare ca doua dintre prezentatoare nu sunt in cele mai bune relatii. E vorba despre Anamaria Prodan si Catinca Roman, care au intrat intr-un clinci, in direct, in emisiunea de luni, 11 iunie. Conflictul a pornit din partea Catincai Roman, care si-a acuzat colega de prezentare ca tine o dieta bazata pe pastile interzise, care ii provoaca acesteia o stare euforica, lasand sa se inteleaga ca Anamaria isi administreaza narcotice.

Sefii postului tv au incercat sa le calmeze

"Sa va explic in ce consta dieta Anei. Are un borcan, in care sunt tot felul de lucruri ingrozitoare si nesanatoase, care ii dau permanent o stare de agitatie. Vreau sa va spun ca aceste pastile sunt interzise in unele tari", a declarat Catinca, provocand stupoare in platou. Disputa dintre cele doua colege se pare ca a ajuns subiect de sedinta pentru directorii postului. Anamaria nu a negat divergentele dintre ea si fiica cea mare a lui Petre Roman si a tinut sa lamureasca situatia: "Nu iau substante interzise, asa cum sustine Catinca. Sunt pilule de slabit, vitamine si seminte de canepa, pe care nu le iau in exces". Desi e considerata o planta halucinogena, canepa este renumita in medicina traditionala pentru virtutile terapeutice. Folosite cu moderatie, semintele de canepa sunt recomandate in afectiunile renale, anemie, bronsite si diete.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.