Betty de la trupa Etnic spune ca intr-o viata viitoare si-ar dori sa fie barbat si ca se pregateste sa-si deschida un magazin de haine. Cantareata se teme ingrozitor de preoti si cea mai mare dorinta a sa este aceea de a ajunge pe Luna!

Majoritatea oamenilor, daca nu chiar toti, au cate o dorinta ascunsa, mai greu sau mai usor de indeplinit. Acesta este si cazul brunetei Betty, de la trupa Etnic, care isi doreste mai mult decat orice pe lumea asta sa mearga… pe Luna: «Cel mai mult as vrea sa merg pe Luna. Insa, cum este ceva imposibil, cel putin deocamdata, pana cand va deveni realitate prefer sa merg sa vizitez Egiptul sau Marocul», ne-a declarat cantareata.

Betty si-a inceput cariera artistica pe cand era doar un copil in varsta de sase ani.

Timpul a trecut, iar fetita cu codite si fundite s-a transformat, acum fiind o adevarata domnisoara si o artista cat de cat cunoscuta. Cand era mai mica, tot ceea ce isi dorea erau dulciuri si cat mai multe papusi. Acum pretentiile lui Betty au crescut, odata cu varsta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.