Povestea de iubire dintre Alina Sorescu si Cove a uimit pe toata lumea. Solista si actorul ce apare in "Surprize, surprize" au trait timp de o luna o poveste de dragoste, insa, de curind, s-au despartit, fiecare vazindu-si de viata lui.
Declaratiile tatalui Alinei, cum ca fiica sa este virgina si asta ar fi motivul despartirii, l-au amuzat copios pe Cove. "Am fost timp de o luna impreuna cu Alina. Am iesit de citeva ori la filme, petreceri si la mese. Am incercat sa fim un cuplu, insa nu s-a putut. Fiecare are parerea lui si se pare ca nu ne potrivim ca mod de abordare a multor probleme. Nici nu stiu daca a fost o relatie de iubire sau altceva" - ne-a marturisit brunetul. Prieteni de-ai Alinei sustin ca tatal ei nu stie adevarul si ca ingenua solista si-a inceput demult viata sexuala. In momentul de fata, Cove este singur si nu crede ca se va indragosti prea usor.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.