Jumatatea ciocolatie a trupei Alb Negru, Kamara, a fost nevoit sa-si supuna abdomenul la o interventie chirurgicala, pe nepusa masa.
Saptamina trecuta, solistul s-a confruntat cu dureri de stomac din ce in ce mai acute. Totul a culminat miercuri seara, cind o vecina de-a sa a chemat salvarea. Mai rapid de picior decit ambulanta a fost Mister M, care i-a sarit in ajutor, ducindu-l in timp util la Spitalul Municipal. Banuit de ulcer perforat, cintaretului i s-a explicat ca trebuie operat de urgenta. Pe masa de operatie, s-a descoperit ca suferinta lui Kamara avea o alta cauza: era vorba de peritonita acuta. Dupa interventia suferita, Kamara a avut nevoie de sapte zile de spitalizare. Desi a revenit acasa, solistul are de respectat un regim de viata auster. "Timp de doua luni, trebuie sa port o centura. Nu am voie sa fac efort, sa ridic greutati, nici macar 5 kg. Normal ca nu am voie sa fac nici dragoste astea doua luni" - ne-a marturisit el. Marele of al lui Kamara ramine cicatricea de pe abdomen: "Sint taiat pe abdomen, chiar pe mijloc. Abdomenul meu frumos, la care tineam asa mult... lucrat timp de 19 ani la fotbal."


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.