Cintareata Nicoleta Matei si-a petrecut o buna parte din noaptea trecuta la politie. Venita special in Bucuresti pentru lansarea noului album al lui Keo, solista a avut ghinion pe drumul de intoarcere spre Ploiesti.
In apropierea localitatii Barcanesti, Nico a fost intimpinata, pe autostrada, de doi ciini. Desi a incercat sa-i ocoleasca, inevitabilul s-a produs: unul dintre ei a fost lovit mortal. Avind o viteza de 70 km la ora, Nico a curmat viata patrupedului, reusind sa-si deterioreze si masina. Cintareata (soferita de abia sase luni) a anuntat politia, care s-a deplasat la fata locului pentru intocmirea procesului verbal. A urmat apoi un drum la sectie, unde a fost pusa sa sufle in fiola si s-a constatat ca nu consumase alcool. In urma acestei sperieturi, Nico si-a pastrat permisul auto si urmeaza sa-si repare stricaciunile suferite de masina. Pentru ca are asigurare Casco, solista nu va suporta cheltuielile pentru inlocuirea proiectoarelor, barei si radiatorului.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.