Cove nu s-a orientat prea bine atunci cand a pus ochii pe Alina Sorescu, care, la varsta de 20 de ani, este inca virgina. Insistent de fel, el a sperat ca va fi primul barbat din viata solistei. Cum Alina s-a tinut tare pe pozitie, colegul de prezentare al Andreei Marin a renuntat la relatie.

Alina Sorescu este mai degraba preocupata de facultate, unde inregistreaza numai nota maxima, dar si de spectacole, decat de o relatie serioasa. Ce-i drept, in ultimele doua luni, solista a acceptat sa se intalneasca pe ascuns cu vesnicul indragostit Cove, si, presata de ziaristi, chiar a recunoscut ca se simte bine in compania lui.

Mai mult, isi programasera si o excursie la Paris, in vara aceasta. Totusi, in acest rastimp, relatia lor, cel putin din punct de vedere al Alinei, nu a trecut de stadiul de amicitie, din moment ce cantareata nu a acceptat sa aiba cu el relatii sexuale. La urma-urmei, Cove nu este de condamnat ca a renuntat la Alina, asa cum anunta revista "Star", din moment ce intalnirile lor se limitau doar la vizionari de filme in Mall sau la plimbari inocente prin parcuri. "Fata mea este virgina! Mai mult, ei au iesit doar la suc si la film, asa ca nu au fost mai mult decat amici", ne-a declarat Gabi, tatal si impresarul Alinei Sorescu, cel care i-a dat acesteia o educatie stricta.
Pentru a fi sigur ca nimeni nu va abuza de inocenta fiicei sale, Gabi Sorescu a insotit-o pe Alina la toate spectacolele pe care aceasta le-a sustinut in tara.

Desi are 20 de ani, solista continua sa petreaca concediile impreuna cu ai sai. Ea se bucura de rasfatul parintilor.

Lista lui Cove

Cove pare sa nu aiba noroc in dragoste, relatiile acestuia cu alte doua vedete fiind de scurta durata. Desi Oana Zavoranu l-a iubit, vedeta postului TVR 1 s-a despartit de ea pe motiv ca era prea certareata. Nici cu Ioana Ginghina nu a stat prea mult, din motive doar de el stiute


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.