Tocmai cand apele pareau sa se fi linistit, iata ca scandalul iscat de amanta fotbalistului Cristi Pulhac continua cu un nou episod.

Fotomodelul Andreea Tonciu, cea care l-a ispitit pe sportiv la o aventura, cu toate ca el este implicat intr-o relatie cu un alt fotomodel, Alexandra Enachescu, a iesit din nou la rampa, cu dezvaluiri pe aceasta tema.

Intr-un interviu acordat emisiunii "Bulevard" de la Kanal D, Andreea spune ca idila cu fotbalistul nu s-a terminat inca. Cei doi s-ar fi reintalnit intr-un club din capitala, unde au discutat si au ajuns la concluzia ca nu se pot desparti. Intalnirea s-a finalizat cu o noapte nebuna, dupa cum spune Andreea. Interesant ca fata mai este interesata de nopti fierbinti cu Pulhac, avand in vedere ca a declarat, cu ceva timp in urma, ca sportivul n-ar fi tocmai un maestru in arta trupeasca, acordandu-i nota 2 in pat.

Dupa o reevaluare, Andreea a devenit mai ingaduitoare, oferindu-i nota 8: "Eram foarte suparata si am vrut sa-l ranesc. In realitate, Cristi e de nota 8 in pat".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.