Unii imbina utilul cu placutul si petrec concediul in campul muncii. Altii abia asteapta sa sune clopotelul si sa-si ia zborul peste mari si tari, in cautarea destinatiei perfecte: poate fi o insula uitata de lume, poate fi o plimbare printre zgarie-nori sau chiar o vara petrecuta pe litoralul romanesc. Depinde de gusturi, dar mai ales de portofel!

Buzunarul i-ar permite sa-si aleaga orice destinatie de vacanta din lume. Cu toate astea, Mihaela Radulescu spune ca prefera, de ani de zile, sa-si petreaca concediul pe litoralul romanesc. Vedeta merge in fiecare an la Neptun, impreuna cu fiul ei, Ayan. Anul acesta insa, va pleca si in Israel, la socrii sai, dar si in America, unde va filma la un nou proiect cinematografic.

Marcel Pavel a fost in multe locuri frumoase, in vacanta sau cu munca si intotdeauna s-a simtit extraordinar. "Depinde si de tine, ca om, cum alegi sa-ti fie. Daca vrei sa te distrezi, o faci indiferent unde ai fi, la cate stele ai fi cazat sau pe ce insula", spune cantaretul. Nu poate uita insa vacanta din 2001 de la New York, unde s-a intalnit si cu Armand Assante. "Am fost plecat pentru trei saptamani, in care am avut si trei concerte si pot spune ca a fost ceva de neuitat. Am vizitat tot ce se putea vizita si am cumparat tone de suveniruri. M-au impresionat in mod deosebit Turnurile Gemene, care au si cazut in anul ala, la o luna dupa ce m-am intors eu in Romania. Am fost foarte trist din pricina asta, am si plans si imi pare rau ca familia mea, copiii mei nu le vor mai putea vedea niciodata", isi aminteste Marcel. Cel mai mare vis al sau ar fi sa-si duca familia sa vada America. "Este un loc extraordinar, iar oamenii au o altfel de mentalitate fata de a noastra. Sunt mult mai toleranti, mai deschisi si stiu sa te aprecieze cu adevarat", este de parere cantaretul. Si in Turcia s-a simtit foarte bine si isi doreste sa revina vara aceasta, cu familia. "Ne-am propus un circuit care va include Turcia, Italia si Spania. O sa-i duc sa viziteze absolut tot, pentru ca sunt atatea lucruri frumoase in lumea asta, incat nu poti sa treci pe langa ele", spune Marcel si mentioneaza ca un alt vis de-al sau ar fi sa se retraga pentru o luna, doua in Hawai sau intr-o insula unde sa nu stie de nimeni si de nimic.

Catalin Dezbracatu’ este destul de dezorientat si cand vine vorba de vacanta si spune ca nu-si aminteste nici un concediu extraordinar care sa-l fi marcat intr-un mod placut. "N-am avut niciodata o vacanta extrem de frumoasa, cum spun unii. M-am distrat si eu, ca tot omul, dar nimic iesit din comun. Poate doar anul trecut, cand am fost in Ibiza, pot spune ca m-am simtit binisor, dar cam atat", spune colegul Carcotasilor. Anul acesta va fi, pentru mondenul Dezbracatu’, unul fara concediu. "Sunt foarte ocupat cu emisiunea, am filmari peste filmari, asa ca n-o sa plec nicaieri. Poate o sa fac o escapada prin Delta sau poate pe la Urziceni, daca au facut ceva frumos pe acolo. N-ar strica o distractie de weekend prin zona, la o maslina, la o atentie", se amuza Dezbracatu’.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.