RBD, mexicanii care au isterizat adolescentii din Romania, spun ca sinceritatea este cheia succesului lor international.
RBD sase tineri cu tinute "glam-cool", intregite de acele freze "super-trendy" ce fac ravagii prin scoli si licee si abordand dezinvolt de la teme generoase, cum ar fi obligatia morala de a-ti folosi notorietatea in campanii sociale sau filosofiile-manifest ale unei generatii, pana la o gama de subiecte superflue, variind de la un anume cod vestimentar, pana la Ceausescu si Dracula. Au ajuns in Romania duminica seara si in ciuda orei tarzii au fost asteptati la aeroport de sute de fani, multi dintre ei cu fetele pictate si purtand postere cu mesaje de bun-venit.

Retrasi intr-un hotel din Capitala, cele sase superstaruri din Mexic au explicat pentru "Evenimentul zilei" de ce, cu cateva zile in urma, in tara, din Banat pana in Moldova, s-a declansat isteria generala: parinti si adolescenti, cu totii si-au unit eforturile in goana dupa un bilet la primul concert al trupei RBD in Romania.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.