Cintaretii care vor evolua in cadrul B`estival, ce se va desfasura pe 29 iunie, 30 iunie si 1 iulie, la Bucuresti, au cerut organizatorilor sa le puna la dispozitie in culise fructe si legume proaspete, fara a pretinde insa extravagante culinare.
Potrivit organizatorilor festivalului, Emag!c Entertainment, cintareata Pink a solicitat ca backstage-ul ei sa fie ornat cu flori si plante. Ea a mai vrut sa i se puna la dispozitie un blender si multe fructe si legume, pentru a-si prepara singura sucurile naturale. De asemenea, si membrii formatiei Faithless vor sa manince sanatos, ei specificind ca nu doresc sub nici o forma produse de tip fast-food in culise. In schimb, au anuntat ca prefera arahide, alune, caju si migdale, precum si cinci sticle de sampanie rose. Rockerul Marilyn Manson doreste de asemenea sa ii fie servite in cabina multe fructe proaspete (pepeni, capsune, cirese, struguri verzi, avocado) si unt de arahide. El a subliniat ca nu vrea sub nici o forma ciuperci in mincarea lui. Pe de alta parte, Alice Cooper a cerut la cabina frapuccino de vanilie, bere fara alcool si suc fara cofeina.

Publicul de la festival va putea achizitiona, pe baza unor jetoane, produse alimentare, bere si sucuri racoritoare. La B`estival vor exista doua zone-restaurant, de unde vor putea fi cumparate specialitati romanesti, italiene si thailandeze. Spectatorii vor putea alege intre sandvisuri, mici, frigarui sau cirnaciori pe gratar. Meniul tailandez cuprinde pui la gratar cu orez si legume, pui curry si pui prajit cu busuioc si legume, iar cei pasionati de bucataria italiana pot incerca pastele bolognese, arabiata sau cele quattro formagi. B`estival va avea loc in zilele de 29 iunie, 30 iunie si 1 iulie si se va desfasura in aer liber, in cadrul complexului Romexpo, pe o suprafata totala de peste 30.000 de metri patrati. Festivalul va prezenta pe citiva dintre cei mai in voga artisti internationali ai momentului: Marilyn Manson, Alice Cooper, Pink, Faithless, Reamonn, Morcheeba, Kasabian, Wu-Tang Clan si Hooverphonic. Abonamentele pentru toate cele trei zile ale festivalului costa 180 de lei, iar abonamentele pentru zilele de simbata si duminica - 125 de lei. Pentru prima zi, biletele costa 60 de lei, iar pentru celelalte doua - 75 de lei.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.