Adriana Bahmuteanu e furioasa. Partenera milionarului Silviu Prigoana s-a enervat pe Andreea Marin pentru ca, de la o vreme, aceasta nu-i mai raspunde la telefon.
'Andreea Marin are o problema foarte grava. Ea este depasita de statutul de vedeta pe care il are. Nu intelege ca atunci cand esti persoana publica trebuie sa-ti asumi si niste obligatii', ne-a declarat Adriana Bahmuteanu, suparata ca nu mai poate colabora cu 'Zana' din postura de redactor-sef al revistei Taifasuri.

'Ar trebui sa constientizeze faptul ca, vrea sau nu, este un model pentru multa lume, din punct de vedere moral, al comportamentului, al atitudinii, vestimentar etc. Eu nu cred ca in conditiile in care se aude ca are un salariu de cateva zeci de mii de euro de la TVR, nu-si permite sa dea cateva sute de euro pe niste haine mai acatarii. Nu cred ca este atat de ocupata cu emisiunea ei saptamanala incat nu poate raspunde la intrebarile unor jurnalisti. De fapt, impresia mea este ca are multe, prea multe figuri in cap', a mai spus Adriana.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.