Luna de miere a fiului celui mai bogat roman si a frumoasei sale sotii s-a incheiat. Dupa aproape o luna petrecuta pe taram american, Maria Marinescu si Ion Ion tiriac s-au intors fericiti, luni seara, in Romania.

Vestea ca fiul omului de afaceri Ion tiriac se casatoreste cu creatoarea de moda Maria Marinescu i-a luat prin surprindere chiar si pe apropiatii acestora. Scurta relatie de iubire, urmata rapid de casatoria civila la Primaria sectorului 1, i-a facut pe multi sa speculeze ca totul este doar un aranjament, ca cei doi nu se iubesc si ca noua familie "tiriac jr. - Marinescu" se va destrama printr-un divort. Nici macar nasii, Ilie si Amalia Nastase, nu au reusit sa inchida "gura lumii" pusa pe clevetit despre o asa-zisa casatorie din interes. Timpul a trecut si lucrurile nu au stat chiar asa. Maria si Ion Ion au plecat in luna de miere in SUA, acolo unde cei doi au profitat de faptul ca nu sunt recunoscuti pe strada si s-au bucurat unul de celalalt.

Tatal Mariei, medicul Ion Marinescu ne-a spus ca indragostitii si-au petrecut mult timp in compania fostilor colegi de scoala ai Mariei, dar si cu mama lui Ion Ion. "S-au intors acasa. Am vorbit cu Maria si era foarte fericita. Sunt impreuna si sunt foarte fericiti! Nici gand de certuri sau despartire, asa cum am vazut prin unele ziare", ne-a spus medicul care abia asteapta sa-si vada fiica.

Deocamdata, cuplul va continua sa ocupe vechea resedinta din cartierul Floreasca (un apartament spatios, cu vedere la lac), insa intentioneaza sa se mute intr-o vila.

Ion Ion, din nou la judecata

Ion Alexandru tiriac a fost retinut pe aeroport, tinut cateva ore in ancheta si apoi lasat sa plece. Apoi, procurorii care il acuzau de trafic de droguri si de consum au decis sa-i interzica fiului fostului tenisman sa paraseasca tara. Dupa terminarea spectacolului mediatic intredictia a fost ridicata iar una din acuzatii retrasa. A fost judecat si achitat pentru consum si tolerarea consumului de cocaina. S-a prezentat la fiecare termen al procesului iar azi isi apara din nou onoarea.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.