Unii dau bani grei pe publicitate, altii o primesc pe gratis. Printre cei din urma se numara si „pastorul“ de manechine Costin Marculescu. El ne serveste pe tava, ori de cate ori i se da ocazia, toate problemele sale absolut neinteresante si de-a dreptul penibile.

Unii platesc sume imense pentru a-si face publicitate, altii o primesc pe gratis. Pentru asta, stau cat este ziua de lunga si nascocesc fel de fel de intamplari cu care ar putea sa iasa in fata. Merg pe la usile ziarelor si cersesc un articol cat de mic, bat la portile televiziunilor pentru a fi bagati in seama, macar telefonic, pentru a-si spune o parere in legatura cu un subiect dezbatut la o ora de maxima audienta. Toate astea doar pentru a le cunoaste cineva numele sau pentru o poza de buletin aparuta langa un articol jenant. Unul dintre personajele care se incadreaza cu brio in aceasta gasca de ignoranti promovati total aiurea pentru imbecilitatile pe care le fac doar de dragul catorva minute de reclama este si ilustrul actor, cantaret, proprietar de agentie de manechine Costiiiiin Marculescuuuuuuuuuu.

De la modelling la muzica, totul este un fiasco

Acum cativa ani si-a deschis o agentie de modele care a dat faliment intre timp. Tot mergea pe la diverse publicatii si era in stare sa se puna in genunchi pentru un centimetru patrat de reclama. Daca a vazut ca nu are sorti de izbanda, s-a facut cantaret. Ne-a spart timpanele de cateva ori, ne-a oripilat cu un videoclip de doi lei in care niste tinere domnite se tot "prelingeau" pe dumnealui, in timp ce maestrul ragea din toti plamanii. Senzatia pe care o ai cand esti martor la asa ceva este greu de descris, dar putem rasufla usurati ca pentru moment a lasat deoparte cariera muzicala. "Pastorul" pipitelor avide de celebritate este acuzat de o fosta colaboratoare a sa, Carmen Plesa, ca sufera de herpes genital. De rasul curcilor, de-a dreptul! Pe buna dreptate, Marculescu a ajuns penibilul numarul 1 al Romaniei! Dupa ce Plesa l-a balacarit in atatea emisiuni televizate mai rau ca la usa cortului, artistul nu se da batut si contraataca de cate ori i se da posibilitatea. Cel mai rau l-a deranjat faptul ca admiratoarele sale au inceput sa-l evite la auzul zvonului raspandit de Carmen: "Marculescu este un tembel care sufera de herpes genital si care, cu buna stiinta, a imbolnavit atatea femei, pentru ca practica sexul neprotejat".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.