Casele reflecta adesea personalitatea proprietarilor, dar si statutul social. Astazi insa mai mult ca niciodata casa a devenit un accesoriu obligatoriu.

Cu cat posesorul este mai celebru si, implicit, mai bogat, cu atat locuinta sau cel mai adesea locuintele sunt automat mai grandioase si mai sofisticate.

Conacul lui Spelling. Cunoscuta mai ales drept Conacul, casa din Los Angeles a celebrului producator Aaron Spelling, decedat anul trecut, la varsta de 83 de ani, ar fi, dupa unii, cea mai mare locuinta de la Hollywood. Are nu mai putin de 16.800 de metri patrati locuibili si 123 de camere. La scurt timp dupa moartea lui Spelling, vaduva acestuia a scos-o la vanzare pentru 150 de milioane de dolari.

Villa lui Clooney. George Clooney a facut o adevarata obsesie pentru Lacul Como. "Villa Oleandra" este una din cele doua locuinte pe care celebrul actor si le-a achizitionat in aceasta zona. Clooney nu este insa singurul proprietar celebru de pe malul lacului Como, printre vecinii sai celebri numarandu-se Richard Gere si familia Versace.

Vecini de cinci stele. Familia Clinton a platit, in 2000, pentru o casuta in Chappaqua, N.Y., 1,7 milioane de dolari. Faptul ca fostul presedinte american a ales sa traiasca in Chappaqua nu a constituit o surpriza prea mare pentru presa, pentru ca vecinii sai sunt numai "unu' si unu'", veniturile acestora fiind unele din cele mai mari din SUA (venitul mediu este in zona de aproximativ 230.000 de dolari pe an).


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.