Cand a anuntat ca are in plan sa joace intr-un film la Hollywood, majoritatea ziarelor au pus aceasta dorinta a Andreei Marin pe seama faptului ca vrea, cu orice pret, sa bifeze inca un scor egal in lupta de imagine cu rivala sa, Mihaela Radulescu.
Zana Surprizelor insa nu a facut decat sa spuna ca a primit o oferta din partea unor producatori americani, adaugand, intr-un interviu acordat recent ziarului nostru, ca nu intentioneaza sa dea mai multe detalii pe aceasta tema, pentru ca nu cauta sa-si faca publicitate din orice: "Este adevarat, dar nu vreau sa vorbesc despre proiecte in care sunt implicata peste hotare. Am invatat in timp ca discretia este mai buna decat deschiderea excesiva si, oricum, nu ma ajuta cu nimic sa fac publice in Romania proiecte care nu vor fi difuzate aici, e doar vorba in vant si subiect de discutie pentru altii, nu-mi aduce nimic constructiv si nu simt nevoia de a avea publicitate din orice. Am ajuns la maturitate si vad altfel lucrurile".

In plus, Andreea spune ca este constienta ca faptul ca a obtinut un rol nu inseamna ca este deja actrita. Vedeta a realizat acest lucru pentru ca traieste in casa cu un actor "cu o experienta de invidiat", care a facut-o sa inteleaga cata munca se afla in spatele unui proiect cinematografic. Cu toate astea, gazda "Surprizelor" va pleca, vara aceasta, sa filmeze pentru primul sau film.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.