Eddie Murphy trebuia sa se confrunte cu Melanie Brown, ieri, la tribunal, dupa ce fosta membra a trupei Spice Girls l-a dat in judecata pe celebrul actor pentru ca acesta a refuzat sa recunoasca paternitatea fiicei sale nascuta la inceputul lunii aprilie, informeaza breakingnews.iol.ie.
Actorul a lipsit de la premiera din Londra a celui mai recent film al sau, "Shrek al Treilea", pentru a se prezenta la o audiere la un tribunal din Los Angeles. Murphy va trebui sa furnizeze judecatorului o mostra de ADN care va ajuta la stabilirea identitatii tatalui biologic al fiicei lui Melanie Brown, Angel Iris. Mel B si Eddie Murphy au avut o relatie foarte scurta in vara anului 2006. Imediat ce Mel B. a anuntat ca este insarcinata, Murphy a declarat, in cadrul unei emisiuni de televiziune, ca relatia lor s-a incheiat si a negat faptul ca ar fi tatal copilului.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.