Insarcinata in patru luni, Adriana Bahmuteanu a efectuat un control amanuntit la o clinica din Chicago, rezultatele analizelor fiind de nota zece. in asteptarea micutului, Bahmu si Prigoana vor investi 100.000 de euro in renovare si redecorare, vechea mobila urmand sa o dea de pomana unei familii sarace din Gherla.

Adriana Bahmuteanu a profitat de calatoria in Statele Unite si a dat o fuga la un ginecolog renumit in Chicago, pentru un set de analize amanuntite. Emotionat, taticul Prigoana a studiat cu atentie ecografiile si s-a linistit in momentul in care medicii l-au asigurat ca va avea un mostenitor sanatos. Cei doi se pregatesc deja pentru momentul in care vor deveni parinti si s-au hotarat sa-si reamenajeze resedinta din Pipera. Pentru aceasta, cuplul va investi 100.000 de euro in lucrari de renovare si mobila noua. "Mobila pe care o avem acum este intr-o stare foarte buna si vrem sa o donam unei familii nevoiase din Gherla, orasul natal al lui Prigoana", a spus Adriana, care din superstitie, nu vrea sa primeasca daruri pana nu se va naste copilul. "Daca imi aduce cineva vreun cadou, il strang de gat. Cred foarte tare in superstitii".

Desi pana in prezent are 73 de perechi de fini, Adriana s-a hotarat sa se menajeze si sa nu mai naseasca pe perioada sarcinii. "Mi-a ajuns. Macar acum sa iau o pauza cu nasitul, pentru ca nu am voie sa mai port tocuri si sa fac efort", a declarat Bahmu. Se pare ca fetita Ginei Ivascu Tanase a inchis lista botezurilor in familia Prigoana, micuta Sara fiind crestinata, ieri, de Adriana si Silviu.

Se bat in audiente

Pentru ca fiecare are propriul show pe posturi concurente, Adriana si Silviu "se dusmanesc" pe tema audientei. Prima editie a emisiunii "Bahmu si Prigoana: Povestea continua", difuzata de Antena 1, a fost lider de audienta joia trecuta, spre incantarea Adrianei, care isi tachineaza viitorul sot. "Din cate stiu, emisiunea lui Silviu, de pe Romantica, are audiente mai mici.", a glumit Bahmu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.