Printre cei mai curtati fotbalisti se numara, in mod clar, Cristi Chivu. Jucatorul de la AS Roma a atras mereu vedetele feminine.

S-au nascut si legende despre iubiri cu femei celebre. In timp, s-a demonstrat ca au fost pure speculatii. Insa, au existat domnisoare din showbiz care au facut o obsesie pentru Chivu si au apelat la tot felul de trucuri pentru a intra in gratiile lui. Au existat vedete ce au incercat sa-si faca doar publicitate pe seama lui, iar altele s-au amorezat de numele si de banii lui. Se stie ca un fotbalist cistiga fabulos, iar femeile avide de aventuri cu domni bogati nu s-au dat in laturi sa-l cucereasca pe sportiv. Au trecut mai bine de doi ani de cind Andreea Raicu s-a despartit de Chivu si tot mai plinge dupa el. Acum este impreuna cu Tudor Chirila si se pare ca il iubeste, dar fostul iubit este un subiect tabu pentru ea. De ce trag doamnele la Chivu, precum mustele la miere? In primul rind, este un barbat aratos si se numara printre cei mai bine cotati sportivi din lume. Este inteligent, are o avere considerabila si o sensibilitate aparte. Se auzea, la un moment dat, ca urmeaza casatoria cu Maria Marinescu, insa s-au despartit rapid. Ea a suferit, mai ales ca a pierdut o partida buna, dar si-a gasit repede consolarea in bratele lui Ion Ion Tiriac, tot un baiat cu bani. S-a vehiculat si ideea ca fotbalistul ar fi avut o aventura cu top-modelul Elena Baguci, insa cei doi au dezmintit si au zis ca sint doar inventii ale presei. Si Daniela Nane a fost trecuta pe lista cuceritorului, scriindu-se ca ar fi plecat in Anglia alaturi de acesta, intr-un weekend. Actrita a dezmintit, declarind ca nu are nicio legatura cu sportivul si ca nu a mai fost in Anglia de vreo cinci-sase ani.

Indragostit de o vedeta de la PRO TV

Ultima bomba este aceea ca ar fi impreuna cu prezentatoarea stirilor sportive de la PRO TV, Corina Caragea. Curios este ca, la un moment dat, a aparut, in presa, o declaratie a brunetei, ca este fericita cu el. A doua zi, vedeta a spus ca nu ea a dat informatiile, ci altcineva din PRO TV s-a dat drept ea si ca nu are nicio legatura cu Chivu. Se aude, prin tirg, ca alta ar fi cea care i-a cucerit inima sportivului si ar lucra tot la PRO TV. Sa fie Raluca Arvat? Sa fie alta vedeta ce apare intr-o emisiune de divertisment? Vom afla, la momentul potrivit, cine este noua femeie din viata atacantului de la AS Roma. Farmecul lui irezistibil, bunul simt si faptul ca stie sa se poarte cu o femeie sint calitati apreciate de doamnele din Romania si nu numai. Multe vad in el un barbat sexy, cu acel vino-incoa de care te poti indragosti nebuneste. Cu toate aventurile si cuceririle sale, Chivu isi traieste cu discretie viata personala si nu vrea sa vorbeasca prea mult despre ea. Pina se va insura, in mod cert sportivul va mai face multe victime si destule domnisoare celebre sau mai putin celebre vor ofta dupa el.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.