Prezenta simbata, la Tirgul de carte Bookfest, vedeta Antenei 1, Mihaela Radulescu, s-a intilnit cu cititorii la standul editurii Polirom.
Pentru citeva ore, tirgul de carte a fost blocat, de parca ar fi sosit cel mai mare star hollywoodian, astfel incit, celelalte lansari programate in acelasi interval de timp, au fost aminate pentru mai tirziu. Indragita amfitrioana a "Duminicii in familie" a adunat in jurul ei oameni de toate virstele, care, aflind ca va fi la tirg, i-au adus flori si daruri, cerindu-i in schimb doar un autograf pe cartea sa. Tineri, virstnici, copii au stat ore in sir la rind din dorinta de a se afla, macar pentru o clipa, in apropierea Mihaelei, considerata cea mai iubita prezentatoare de televiziune.

Ca de obicei, vedeta a suportat cu zimbetul pe buze asaltul admiratorilor, a impartit autografe, stringeri de mina si vorbe bune celor prezenti. Desi editura Polirom este specializata in publicarea unor bestseller-uri de talie mondiala, cartea de debut a Mihaelei Radulescu se situeaza confortabil pe primul loc in topul vinzarilor!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.