Fiecare actrita are un rol cu care se mandreste, considerandu-l cel mai bun din cariera sa. Deseori, aceste lucrari sunt recompensate cu premii la diferite festivaluri de film.
Uneori insa, frumoasele vedete sunt nevoite sa se urateasca pentru a juca rolul principal in vreo drama geniala. Rolurile despre care scria publicatia Maxim nu intrunesc, de regula, recunoasterea criticilor de cinema. in schimb, spectatorii sunt in extaz. Pentru ca este vorba de filme unde indragitele actrite interpreteaza cele mai sexy si fermecatoare eroine. Ultimul loc, 15, este ocupat de Keira Knightley, in filmul Domino. Pozitia 14 a fost ocupata de Elizabeth Hurley (foto1), in rolul satenei din pelicula Lordul negru al dorintei, urmata de Sharon Stone pentru Instinct primar.

Pe 11 se afla Jennifer Lopez pentru rolul lui Caren Sisko, din filmul in afara campului vizual, unde partener ii este George Cloony in cautarea unei femei care sa i se potriveasca. Locul 10 a fost atribuit Dianei Lane in pelicula Strazi in flacari. in fruntea topului se afla, pe locul secund Jessica Alba pentru rolul unei talentate dansatoare si balerine care cucereste inimile tuturor. Locul unu este ocupat de frumoasa Angelina Jolie pentru rolul din filmul Gia, un supermodel care da peste cap toate regulile unei prezentari de moda.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.