Adi Mutu a botezat ieri baietelul de numai doua luni al surorii sale, Laura. La petrecerea organizata intr-un restaurant de lux din Bucuresti, jucatorul a invitat doar prietenii apropiati.

Adrian a avut parte, ieri, de multa distractie. Atacantul Fiorentinei a fost nas de botez la sora sa Laura, cea care in urma cu doua luni a nascut un baietel, pe care l-au numit Paul Adrian. imbracat dupa ultima moda si avand-o alaturi pe Consuelo, dar si pe fiica sa Adriana, "Briliantul" a respectat cu strictete indicatiile preotului, cel care a dorit ca vedeta nationalei sa aiba parte de ceva special. Dupa slujba care s-a tinut la biserica "Nasterea Maicii Domnului", din Dorobanti, invitatii jucatorului au mers la petrecerea de la restaurantul La Provence, aflat in proprietatea fostului tenismen Dinu Pescariu. Printre multele cadouri pregatite, Adi i-a mai daruit nou-nascutului 40.000 de euro, bani ce vor fi folositi de parintii micutului ca avans pentru un apartament.

Adrian Mutu a dorit ca la eveniment sa aiba alaturi prietenii cei mai buni, printre acestia numarandu-se nasul sau Nicu Gheara, dar si Mihai Albu, Ionut Iftimoaie, impresarul Ana Maria Prodan. La cheful de dupa au mai participat selectionerul Victor Piturca, Cristi Borcea, Nae Manea, Bogdan Lobont, actorul Romica tociu, bun prieten cu fotbalistul.

Seful deputatilor si-a crestinat fiul

Botez cu vip-uri si pe Valea Prahovei. Bogdan Olteanu, presedintele Camerei Deputatilor, si-a botezat ieri cel de-al doilea copil. Slujba de botez a avut loc la cunoscuta manastire Sinaia. Printre invitati s-a aflat si premierul Calin Popescu Tariceanu insotit de sotie, si baiatul cel mic. Tariceanu e si nasul de cununie al sotilor Olteanu. Cheful a avut loc la Palatul Foisor din Sinaia.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.