A practicat arte martiale, are intotdeauna in geanta un spray paralizant, iar de curand si-a luat si pistol cu aer comprimat. Atacata in plina strada acum cativa ani, Cristina de la Impact isi avertizeaza fanii agresivi: "Daca ma vedeti, sa ma ocoliti!".

Solista nu-si doreste sa aiba motive pentru a folosi arma, dar recunoaste ca este pregatita pentru orice situatie neprevazuta

Cu toate ca Rares, partenerul ei de scena, ii este aproape tot timpul alaturi, Cristina de la Impact si-a luat masuri de precautie impotriva persoanelor cu ganduri necurate. Pentru ca a mai avut parte de evenimente neplacute, fiind atacata in plina strada, solista si-a cumparat recent un pistol cu aer comprimat, care a costat-o 265 de euro. "il port mereu in geanta, pentru ca imi da un sentiment placut de siguranta. N-as vrea sa mai trec prin momente disperate, asa cum mi s-a intamplat acum cativa ani".

Cristina a trecut cu brio testul psihologic, a obtinut permisul port-arma si este gata sa il foloseasca, daca va fi cazul. "Eu nu imi doresc sa impusc pe nimeni, dar sunt pregatita sa folosesc pistolul, la nevoie. Nu imi permit sa platesc garda de corp, locuiesc singura si uneori ajung acasa seara, foarte tarziu. Trebuie sa fiu in garda!", a marturisit vedeta, care a mai poarta asupra sa si un spray paralizant.

Un prieten de nadejde ii este si Bonnie, un bichon maltez, care in ciuda infatisarii inofensive, este foarte pus pe harta. "Bonnie latra non-stop atunci cand langa mine se afla persoane necunoscute. Asa stie ea sa ma apere si isi face datoria din plin", povesteste cantareata.

Cristina si Rares lucreaza intens la noul album, care insa va fi gata abia in toamna. Pana la lansare, trupa Impact va promova o melodie house, "care in mod sigur va deveni cel putin la fel de celebra ca piesa Babe", dupa cum crede Cristina. in 2005, cei doi artisti au spart toate topurile autohtone cu melodia "Babe".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.