De cand s-a indrăgostit lulea de Iulia Vantur, compozitorul Marius Moga a inceput să-și cam neglijeze munca. După ce a incurcat mai multe soliste, a venit și randul Andrei să se plangă de neseriozitatea "micului Mozart".

Marius Moga și-a făcut un obicei din a le duce cu zăhărelul pe cantărețele dornice să aibă in repertoriu hituri semnate de el. Astfel, mai multe soliste autohtone, precum Claudia, alias Sexxy, sau Delia s-au văzut nevoite să-și amane lansarea albumelor din cauza "micului Mozart", care este extrem de ocupat și la care lista de așteptare se intocmește chiar și cu un an inainte.

Nici măcar faptul că are o colaborare profesională cu Măruță, la emisiunea "Faimoșii", nu l-a induplecat pe Moga să-i definitiveze cele trei piese pe care cantăreața trebuie să le includă pe următorul ei album de muzică pop. Din cauza lui, Andra amană de cateva luni lansarea pe piață a materialului. Sătulă de atata așteptare, cantăreața a răbufnit: "Nu știu exact cand voi lansa albumul. Ce să fac, dacă Moga nici măcar nu imi răspunde la telefon?", a spus Andra, vizibil deranjată. Artiștii autohtoni plătesc chiar și 2.000 de euro pentru un hit marca "Moga", el preferă să compună pentru cantăreți străini.

Citeste si:

Iulia Vantur debutează in muzică

Iulia și Marius s-au cunoscut la ediția din toamna trecută a emisiunii "Dansez pentru tine". Cei doi se ințeleg de minune, iar Marius ii va lansa Iuliei și un album.