Vanati de presa, admirati de public, faimosul cuplu Angelina Jolie si Brad Pitt ramane in atentia opiniei publice. Constienti de atractia pe care o exercita, de interesul pe care-l manifesta mass-media in special pentru viata lor, vedetele mai dezvaluie, rareori, din secretele lor.

Astfel, frumoasa Jolie a recunocut ca ii place sa poarte lungi discutii cu tatal numerosilor ei copii stand alaturi de el in cada. "Nu-mi dau seama cum ma face Brad sa vorbesc, dar cand sunt in cada plina de apa, turui fara incetare. Dezbraca-te cu mine si voi sta de vorba cu tine", declara Jolie intr-un interviu acordat publicatiei "Marie Claire". Una dintre cele mai abordate teme fiind comportamentul si viitorul celor patru copii, dintre care trei infiati. Shiloh, fiica lor naturala, va implini curand un an de viata, prilej de petrecere si de veselie. Printre altele, presa internationala a scris ca Jolie, aflata acum la filmari la Praga, intentioneaza sa-si inmulteasca familia cu un orfan din Cehia. Informatia nu a fost confirmata oficial.

Declaratia "aurita"

Pana una, alta, Brad s-a gandit sa-i aduca aminte partenerei lui de sentimentele de dragoste pe care i le nutreste. Nu de altceva, dar se zvoneste ca, dupa multe respingeri, Jolie ar fi acceptat, in sfarsit, sa devina sotia oficiala a lui Pitt. Ceremonia casatoriei ar avea loc la toamna, de pregatiri ocupandu-se Jolie personal. Brad si-a scris declaratia de amor pe o placuta de aur care, la randul ei, a fost introdusa intr-un plic aurit. Materie prima de calitate, de 18 carate. Totul la un pret de 15.000 de euro. "Te vad in primii zori ai diminetii, in rasul cristalin al copiilor, in fiecare adiere de vant", sustine textul, care se incheie cu "Te iubesc!". Semnat, Brad. Scrisoarea de aur a fost executata de un bijutier francez.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.