Dupa ce s-au casatorit si au uimit pe toata lumea, Maria Marinescu si Ion Ion Tiriac au intrat intr-un con de umbra. Au plecat intr-o scurta luna de miere, intre timp creatoarea de moda a cunoscut-o pe mama sotului ei, Mikette von Issenberg, un manechin celebru la vremea ei.

A fost o intilnire speciala, mama soacra placind-o pe Maria. Cel putin asta a fost declaratia celor doi proaspati casatoriti. Acum, vor sa pozeze intr-o familie model, unde dragostea este la ea acasa si sustin cu tarie ca nu exista niciun fel de problema intre ei, insa certurile ii contrazic. Deseori, presa i-a surprins in ipostaze ce nu aratau ca doi oameni indragostiti. Cit priveste pozele aparute intr-o revista de paparazii, au negat si au spus ca aveau o zi proasta si faptul ca mergeau unul in fata celuilalt si nu se bagau in seama, asta nu inseamna ca s-au certat. Mai nou, au avut o discutie apriga intr-un magazin de decoratiuni interioare. Acolo, amorezii s-au luat serios la harta pe motiv de lenjerie de pat. Maria tipind isteric la sotul ei ca nu vrea decit o anumita culoare, ca nu este in niciun caz de acord cu preferinta lui. Puteau, cel putin sa se abtina si sa nu se certe in fata vinzatoarelor, care asistau amuzate la dialogul penibil dintre cei doi. Faptul ca, in clipa in care s-au intors din asa-zisa luna de miere, Maria a preferat sa stea la mama ei, iar mirele intr-un apartament din Dorobanti spune mult despre cit se iubesc cei doi. Au dat vina pe presa si au sustinut vehement ca se iubesc, iar intimplarea respectiva nu are nicio importanta, fiind un incident ce nu trebuie luat in seama. Mai nou, prieteni de-ai lor spun ca disensiunile dintre ei sint tot mai dese, ca-si reproseaza tot felul de lucruri dure unul altuia. De altfel, la un moment dat, designerul l-a mustrat pe un ton imperios pe Ion Ion pentru aventurile pe care le-a avut cu Loredana de la Trident, dar si cu Gina Pistol. Se pare ca juniorul a petrecut o seara pe cinste intr-un club de fite din Bucuresti alaturi de doua domnisoare. Intimplarea cu pricina a avut loc acum citeva seri. Acest lucru a infuriat-o tare pe sotie, care a pus piciorul in prag si i-a spus vehement ca ea nu se lasa inselata.

Se vede cu ochiul liber ca nu se iubesc

Intorcindu-ne la povestea lor de iubire, se observa ca nu exista acele gesturi tandre care sa arate ca intre ei ar exista acea legatura ca intre doi oameni ce se iubesc. Amicii lor sustin in continuare ca exista o raceala vadita intre ei si faptul ca s-au casatorit atit de rapid este in continuare un lucru de neinteles pentru multi. Sa nu uitam ca Maria nu are acces la averea barbatului ei, iar acest lucru pare s-o deranjeze, chiar daca a declarat, la un moment dat, ca nu s-a maritat pentru bani. Stim ca nu este o fata saraca, dar nu se compara cu averea lui Ion Tiriac, ce face parte din Top 300. E drept, ca fiul lui nu se ridica la valoarea tatalui, dar e mostenitorul de drept al acestuia. Asa ca Maria s-a trezit, practic, alaturi de un barbat care nu ii ofera atitea posibilitati financiare cit ar dori ea. Daca exista sau nu acel contract prenuptial, o stiu doar ei doi, dar parca certurile dese dintre ei te face inca o data sa crezi ca acest mariaj a fost facut in pripa, imatur, asa din teribilism. Au vrut, probabil, sa le demonstreze parintilor ca sint adulti si ca pot sa-si ia singuri destinele in miini. S-au facut pariuri, multi cred ca mariajul va rezista, iar altii ca se va termina in curind. Dupa cum stau lucrurile, cel putin pina in momentul de fata, nu ar fi exclus ca separarea sa se produca mai repede decit anticipau si cei mai sceptici dintre circotasi. Daca, insa, vor gasi intelegerea sa convietuiasca si sa se descopere unul pe altul si mai ales sa invete sa se iubeasca, atunci povestea lor de dragoste va fi una trainica. Daca nu, vom asista la un nou divort in lumea buna a Bucurestiului.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.