Superstarurile americane George Clooney, Brad Pitt si Matt Damon si-au lasat amprentele in cimentul de pe celebrul Bulevard Hollywood, asa cum au facut-o inaintea lor vedete precum Marilyn Monroe si Humphrey Bogart.
In costume, cu camasile deschise, jefuitorii din "Ocean`s 13" si-au lasat amprentele miinilor si ale pantofilor in cimentul proaspat al unei dale din fata teatrului chinezesc Grauman, la citiva pasi de teatrul Kodak unde in fiecare an sint decernate premiile Oscar. Circulatia a fost intrerupta pe aceasta artera a istoricului cartier al cinematografiei din Los Angeles, pentru a permite fanilor sa vada trioul de seducatori, cu citeva ore inainte de premiera filmului "Oceans`s 13" in Statele Unite.

Regizat de Steven Soderbergh, "Ocean`s 13", a treia parte din seria aventurilor raufacatorului Danny Ocean si ale bandei sale, a fost proiectat in premiera mondiala la Festivalul de film de la Cannes, luna trecuta. George Clooney, in virsta de 46 de ani, si Matt Damon, in virsta de 36 de ani, sint ambii cistigatori de premii Oscar. Brad Pitt, in virsta de 43 de ani, care a putut fi vazut recent in drama "Babel", a fost recompensat cu un Glob de Aur pentru rolul din filmul "Armata celor 12 maimute".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.