Nelipsita de la petrecerile mondene, Oana (31 de ani), fiica lui Petre Roman, a facut furori, weekendul trecut, pe Litoral, aparand la bratul unui june chipes, mai mic decat ea cu 12 ani.

Cei doi au atras atentia, sambata seara, la deschiderea clubului WISH din Constanta, comportandu-se ca doi indragostiti. Total dezinhibata, fiica cea mica a fostului premier nu s-a dat inlaturi de la gesturi tandre si afectuoase, sarutandu-se fara rezerve cu tanarul de care parea foarte atasata.

Aceasta nu este prima aparitie in public a proaspatului cuplu, ei fiind surprinsi si in urma cu doua saptamani in clubul Kristal din Capitala, la concertul cunoscutului DJ, Lee Buridge. Atunci, Oana si noul ei pretendent au fost foarte rezervati si s-au ferit sa para mai mult decat simple cunostinte. Prietenia dintre cei doi este insa abia la inceput, fata fostului premier osciland intre noua iubire si vechea relatie cu stripperul Cornel Pasat, pe care se pare ca n-a reusit sa-l dea uitarii. Asa se explica faptul ca, la concertul lui George Michael, Oana a preferat compania dansatorului care a parasit-o in urma cu doi ani.

Insa, mai multe detalii privind relatia dintre Oana Roman si noul ei iubit puteti afla in editia din aceasta seara a emisiunii "Bulevard" de la Kanal D, de la ora 23.30.

Si tatal ei iubeste o femeie mai tanara

Fiica cea mica a lui Petre Roman (61 ani) a mostenit, de la tatal ei, atat setea de aventura, cat si atractia catre persoane mult mai tinere. in urma cu cateva luni, fostul premier a declansat un scandal de proportii, parasind caminul conjugal pentru o femeie cu 20 de ani mai mica, cantareata Silvia Chifiriuc. Ulterior, o alta fosta amanta, Carmen Florea, a pretins ca are un copil cu politicianul.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.