N-a mai trait OTV-ul o perioada atit de prospera de pe vremea impuscatului din Primaverii.

De cind s-a aruncat liceanul de la etaj, n-a fost zi sa nu se despice drama in patru la postul lui Danut. N-am urmarit dezbaterile, dar sint convinsa ca n-au scapat neintervievati nici o verisoara de-a paispea a mortului si nici un vinzator de butic din cartierul in care a avut loc evenimentul. Iar luni seara, cind m-am nimerit eu pe receptie, festivalul sinuciderii ajunsese taman in punctul culminant.

Tocmai ce acceptasera mama si sora mortului sa se lase descusute de Luis Lazarus. Dintre intrebarile idioate pe care jurnalistul otevist le-a adresat celor doua, una mi-a atras in mod deosebit atentia: "Psihologii spun ca profesoara Corina avea o dependenta materiala de sot si una mai mult sexuala de Bogdan. Cum apreciati aceasta afirmatie dumneavoastra, care ati fost acolo cu ei, ati stat cu ei la masa, i-ati avut aproape?".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.