Tinerii par a fi tot mai atrasi de personajele politice. Calin Popescu Tariceanu face deja furori la Arad unde admiratorii sai vor sa-i copieze pana si frizura. "Operatia estetica" nu este ieftina, imitatorii trebuind sa plateasca pana la 150.000 lei. Premierul Calin Popescu Tariceanu incepe sa devina un model pentru tinerii aradeni, tot mai multi dintre acestia adoptand tunsori scurte, tip "periuta", si cu o carare aprope invizibila de la dreapta spre stanga. Proprietarii saloanelor de frizerie spun ca mai mult ca sigur tunsoarea premierului va deveni o moda in sezonul de primavara-vara, multi dintre tinerii care au trecut pragul frizeriilor si au cerut sa fie tunsi dupa modelul "Tariceanu" motivand ca au ales sa-si confere aceasta imagine deoarece le da un ton de seriozitate.

"Am ramas surprinsa cand un tanar a venit insotit de doi prieteni si au cerut sa-i tund si sa le fac freza premierului Tariceanu. Surprinderea mea a fost cu atat mai mare cu cat, pana acum, clientii mei au purtat freze cu suvite mai lungi si gelate. insa, ei mi-au spus ca a venit momentul sa adopte un aer mai serios, mai ales ca sunt in ultimul an de liceu si se apropie examenul de Bacalaureat", ne-a declarat Ramona Burd, stilista. Chiar daca au cerut o freza dupa modelul unui nume cu rezonanta in viata publica romaneasca din ultimele luni, tinerii nu au fost taxati pe masura. Astfel, tunsoarea devenita oficial "Calin Popescu Tariceanu" costa intre 80.000 si 150.000 de lei, in functie de pretentiile unitatii in care se executa. Daca tunsoarea se face cu masina electrica de tuns, atunci tariful este intre 80.000 si 100.000 de lei, in functie de alte operatiuni necesare (spalare inainte si dupa tuns, aplicare gel sau spuma apretanta si fixare cu lac fixativ), iar daca se executa numai cu foarfeca, atunci preturile sunt cuprinse intre 100.000 si 150.000 de lei.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.