Dan Petrescu a scos din buzunar, pentru nunta lui cu Adriana, nu mai putin de 20.000 de euro doar pentru sutele de ornamente florale. Trandafirii avalanje somon si orhideele de culoare verde au fost preferatele frumoasei mirese.
Daca alte cupluri de vedete au pus accent, la nuntile lor, pe meniu sau pe vestimentatie, Dan Petrescu a avut o preferinta care ii tradeaza romantismul: cat mai multe aranjamente florale. Astfel, invitatii la petrecerea ce a avut loc duminica, la Palatul Snagov, au fost intampinati cu flori inca de la intrarea pe alee. Pe o distanta de 1 km, pe drumul care duce spre palat, au fost amplasate ghirlande uriase de iedera, pentru a-i ghida pe oaspeti catre luxoasa locatie. Florile, comandate special din Olanda, si transportate cu tirul, au fost amplasate elegant, pe cele 28 de mese.

Buchetele albe din trandafiri somon avalanje, orhidee de culoare verde si eustoma liziantum au fost asezate pe un suport din oglinda, in care s-au reflectat petalele ornate cu margelute albe transparente. si nuntasii le-au oferit, pe langa alte daruri, imense buchete de trandafiri, orhidee si flori de camp.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.