Doua reviste mondene - VIP si Story - ne aduc o veste nu tocmai placuta: in timpul filmarilor la telenovela in care joaca, Nicoleta Luciu a lesinat de oboseala si a ajuns in spital.

Intii, in Bucuresti, apoi la Budapesta, unde a dus-o iubitul ei, magnatul Zsolt Csergo. Se aud diverse variante despre motivul pentru care organismul Nicoletei a clacat. Unii sustin ca a fost o cadere de calciu, pe fond de stres si oboseala, altii ca ar fi vorba de o anemie pronuntata si de spasmofilie. Cel mai aproape de adevar pare a fi diagnosticul de oboseala cronica. Desi avea deja un rol in serialul "Iubire ca in filme" (Acasa TV), Nicoleta Luciu a acceptat inca un rol, pe acela al transsexualului Sandu, in sitcomul "La servici" (Pro TV), personaj a carui interpretare presupune eforturi serioase chiar si pentru un actor profesionist. In afara lungilor ore de filmari, Nicoleta accepta si invitatiile de a cinta la manifestari din tara sau de a fi prezentatoare pe la diverse evenimente bucurestene. Pe scurt, muncea zi si noapte, desi pozitia de logodnica a unui multimiliardar ar fi trebuit sa-i asigure o viata de huzur. Nicoleta a crescut intr-o familie modesta si, dupa ce a devenit Miss Romania, a prins gustul banilor si al popularitatii. Dupa ce a pozat de patru ori in Playboy, a devenit si mai cunoscuta. Acum, ca a ajuns vedeta, Nicoleta nu mai vrea sa-si reaminteasca gustul saraciei. Si nici pe acela al anonimatului. Desi s-a facut adesea caz de "naivitatea" ei, (fostul ei iubit, Dinu Maxer acuzind-o chiar de o oarecare modestie a intelectului), Nicoleta este o fata care stie exact ce vrea de la viata. Iar primul lucru la care n-ar renunta in ruptul capului, este capacitatea de a sta pe propriile picioare.

E de vina zgircenia lui Zsolt?

Unii dau vina pe faptul ca instaritul Zsolt are arici la buzunar si ca, desi a dus-o pe Nicoleta in calatorii mirifice, se cam zgirceste sa-i acopere cheltuielile. O fi adevarat si asta dar, tot atit de adevarat este si faptul ca Nicoleta nu doreste sa-si paraseasca locul bine consolidat in centrul atentiei. Atunci cind si-a pierdut cunostinta pe platoul de la Buftea, se afla dupa o perioada cind avusese si cinci cintari intr-o saptamina. Ziua filmari, noaptea cintari, odihna - niciodata, e normal sa apara, in asemenea conditii o epuizare totala a energiei. Cu atit mai mult, cu cit, dupa o vacanta exotica, Nicoleta a prins niste proportii necorespunzatoare cu statutul ei de sex simbol, drept pentru care a trecut la o cura drastica de slabire, care i-a anemiat corpul si asa greu incercat de oboseala. Extenuarea a secerat-o, pur si simplu, in timp ce filma. Imediat, soferul ei a dus-o la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde a ramas internata citeva zile, sub perfuzii. Acuzat de prietenele Nicoletei ca nu are grija de iubita sa, Csergo a pus piciorul in prag. A transferat-o pe Luciu intr-un spital din Budapesta si i-a interzis sa mai sustina concerte sau sa filmeze, dar si sa-si petreaca vremea cu oameni care ar putea s-o streseze. Cum Csergo are afaceri in Ungaria, cei doi sint acum impreuna mai mult timp, iar Nicoleta este obligata sa se odihneasca sub supraveghere medicala.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.