Esti deprimat pentru ca te-a parasit iubita? Nici o problema. O noapte nebuna de dragoste alunga toata durerea. Ai pus citeva kilograme pe tine? Sexul este cel care te readuce la forma initiala.

Una peste alta, orice problema ai avea, fa dragoste cit mai mult si lucrurile rele dispar ca prin farmec. Dar sa vedem care sint preferintele in materie de sex ale citorva dintre vedetele noastre autohtone. Pentru unul dintre cei mai iubiti cintareti ai Romaniei, Mihai Traistariu sexul se imparte procentual: "80% in casa, 15% prin hoteluri si 5% in locuri ciudate, adica masina, padure si apa". Cu una dintre iubitele sale, cu care a avut o relatie de trei ani, Mihai spune ca a trait adevarate nopti de vis, desi fata avea uneori idei cam trasnite in materie de sex. "Ii placea foarte tare sa stea in picioare, incaltata cu tocuri si legata de calorifer. Desi eu sint putin mai conservator si prefer pozitiile normale, trebuie sa recunosc ca am petrecut clipe de neuitat", marturiseste Mihai. Un singur of are acum solistul. Desi s-a sarutat cu multe domnisoare pe malul marii, niciodata n-a ajuns mai departe. Insa nu aduce anul, ce aduce ceasul…

Amor in masina

In ciuda imaginii sale de "dur", Nick de la N&D e un barbat romantic, care adora noptile de dragoste "facute ca la carte". Asa ca, de cite ori aude cuvintul sex, Nick de la N&D se gindeste imediat la un singur lucru: jacuzzi, luminari si sampanie din belsug. Atunci cind pleaca la drum cu sotia, el nu rateaza insa o partida de amor in Opelul sau Calibra, dotat "cu scaune reglabile si perne de aer". Una dintre cele mai mari "nebunii" s-a chemat "sexul in sifonier", dar nu regreta nicio secunda acel moment, pentru ca, se pare, atunci a fost conceputa fetita lui.

"Sefa lautarilor" se simte cel mai bine in lift

In materie de sex, Corina Bocsa nu are inhibitii, ea preferind cele mai ciudate locuri. Cada plina cu petale de trandafiri se afla pe primul loc in preferintele sale, fiind urmata de "sexul pe dusumea si pe pervazul ferestrei". "Cea mai tare senzatie o ai, fara indoiala, in ascensor, pentru ca niciodata nu stii cind se opreste liftul si cine deschide usa. Dar nu-mi fac probleme, pentru ca barbatul meu e mai mare ca mine si ma acopera", se destainuie "sefa lautarilor". Dupa parerea ei, un loc la fel de incitant este si masina, mai ales ca "te distrezi de minune cind vezi uimirea de pe fetele soferilor din spatele tau, atunci cind, din doi oameni care stau pe scaunele din fata, vad, la un moment dat, unul singur".

Printul Tiganilor face amor in cada cu sampanie

Cunoscut pentru cit de mult isi rasfata partenerele, Leo de la Strehaia recunoaste ca "preludiul trebuie sa inceapa intotdeauna intr-o cada plina cu sampanie de cea mai buna calitate". In viziunea sa, patul dragostei va fi plin cu petale de trandafiri rosii si pietre Swarovsky, pentru ca domnisoara sa se simta o printesa in adevaratul sens al cuvintului. Si, pentru ca printesa sa fie si mai dulce, ea trebuie musai "unsa" cu frisca si apoi savurata.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.