Pentru ca nu se putea prezenta la poarta penitenciarului imbracata oricum, Paris Hilton si-a angajat o armata de stilisti pentru a fi sigura ca intra in puscarie in stil mare, anunta Hollyscoop.
Gandindu-se probabil ca va fi astepata cu covorul rosu intins, interpreta hitului "Stars are blind" nu vrea, se pare, sa fie mai prejos ca Naomi Campbell, care se ducea sa spele holurile unei cladiri din New York imbracata in cele mai dichisite tinute, potrivit antena3.ro. Cu siguranta Paris Hilton privea cu admiratie spre frumoasa ciocolatie si isi spunea ca daca ar fi pusa intr-o astfel de situatie ar proceda la fel.

"Paris este un geniu in ceea ce priveste metodele de a se vinde publicului. A reusit sa transforme difuzarea casetei pe care a fost inregistrata facand sex in favoarea ei si in mod sigur acelasi lucru il va face si cu intrarea in puscarie", a precizat o sursa. Vedeta este hotarata sa scrie un jurnal pe toata perioada detentiei, material care va aduce si el ceva beneficii blondei. Asa ca, in vreme ce sora sa Nicky declara ca decizia de arestare este "absurda", Paris se gandeste cum sa faca sa capete si mai multa popularitate.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.