Patru soliste romance au lasat muzica deoparte in aceasta perioada si s-au pus pe invatat

Fosta componenta a trupei Spicy, Lavinia Parva, a intrat in febra examenelor pentru licenta, ea fiind studenta in ultimul an la Facultatea romano-americana, sectia Management si Marketing. Pentru a-si inlesni procesul de invatare, solista a apelat la lecitina.

Bruneta a lasat deocamdata deoparte orice preocupari artistice si s-a pus cu burta pe carte. Studenta constiincioasa, Lavinia si-a pus in cap sa termine facultatea cu note cat mai bune, chiar daca asta a insemnat sa invete ore in sir fara oprire. "Cateodata uit sa mai si mananc", spune solista, care pentru a trece cu bine de toate examenele a inceput sa faca un tratament pe baza de lecitina. Acesta se pare ca a dat deja rezultate, pentru ca Lavinia a reusit sa faca o impresie foarte buna la primele probe pe care tocmai le-a sustinut zilele acestea. Dupa ce a predat lucrarea de licenta, bruneta mai trebuie sa faca fata la patru examene, pe care spera sa le treaca fara probleme. in urma cu patru ani, fosta componenta a trupei Spicy a decis sa urmeze cursurile unei facultati de marketing din dorinta de a deveni mai tarziu o femeie de afaceri. "Am vrut tot timpul sa fiu pe picioarele mele, sa am o afacere a mea", a spus cantareata. Diploma de manager ii va putea fi de folos brunetei dupa ce se va retrage din activitatea muzicala. De abia atunci ea se va gandi serios in ce anume sa-si investeasca banii obtinuti din concerte. Cea mai recenta realizare a solistei in plan muzical este videoclipul "Loca", pe care Lavinia l-a filmat recent in regia lui Petre Nastase. Melodia este o colaborare cu Funky DJs, iar clipul este cel de-al cincilea din cariera solo a artistei.

Andreea Balan, restanta la filosofie

Studenta in an terminal la Facultatea de Filosofie - Jurnalism de la Spiru Haret, Andreea isi pregateste lucrarea de licenta, chiar daca mai are cateva restante. Cantareata a dezmintit ca a fost prinsa copiind, dar, cu toate acestea, ea a admis ca a preferat sa sustina multe examene in sesiunea de restante, atunci cand profesorii sunt mai ingaduitori. in timpul facultatii, cursurile de filosofie au fost cele care i-au dat Andreei reale batai de cap.

Andra are meditator la teorie muzicala

Din cauza multitudinii de concerte si spectacole pe care trebuie sa le onoreze, Andra ajunge la cursuri foarte rar. Studenta in anul al II-lea la Facultatea de Pedagogie Muzicala din Universitatea Spiru Haret, cantareata se pregateste in particular, contra cost, la cursurile de specialitate, pentru a recupera materia. in afara de cursurile de baza, Andra recunoaste ca mai sunt unele examene care ii dau bataie de cap, in special cele care au legatura cu matematica sau informatica.

Alina Sorescu invata in masina

Alina este cea mai silitoare vedeta, fiind studenta in anul al II-lea la doua facultati: la Sociologie, Universitatea Bucuresti si la Comunicare si Relatii Publice, SNSPA.

Desi are programul destul de incarcat, Alina reuseste intotdeauna sa treaca cu brio de febra examenelor, iar de restante nici nu se pune problema. De cele mai multe ori, ea invata in masina, in timpul deplasarilor de la un concert la altul. Alinei i s-a intamplat chiar sa adoarma in masina, cu cartile in brate.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.