Traseu - Cristina Teodorescu l-a avut ca model pe Bocanila

A trecut pe "La Bloc", pe "La servici", a ajuns pana la urma chiar in "Gasca", unde joaca rolul unei avocate. Dar cel mai fierbinte rol e de departe cel al unui seducator locotenent de marina, in filmul "Flight Of Fury", de Steven Seagal.

Cristina este un exemplar tipic. De… Scorpion. "Sunt ambitioasa, tenace, critica si hotarata." Dar cum asemenea trasaturi merita putin "indulcite", iata si completarea tabloului: rabdatoare, intelegatoare, cu simtul umorului. A renuntat la baschetul de performanta pentru a intra in corul de copii al Radiodifuziunii Romane, unde a avut noua ani de "cantonament" si trei specializari: membra, prezentatoare si chiar sefa de protocol. Din pacate, "pana acum n-am demarat un proiect personal in muzica", recunoaste ea. Cristinei ii place sa creada ca a reusit sa invete din greseli. Ea are si o expresie pentru asta (usor stranie): "Perseverare diabolicum".

CU NOAPTEA-N CAP. Sau chiar… in emisiune, avand in vedere ca ultimul sau job de prezentatoare (callshow-ul "Noaptea banilor") s-a desfasurat de la 2 la 5 dimineata. Asadar, nu prea a mai fost timp pentru somnul de frumusete. Cristinei insa nu-i pare rau, fiind o fire activa si disciplinata. Rolurile din sitcomurile romanesti si din reclame au completat tabloul sau profesional. Surpriza cea mare a venit insa din partea cunoscutilor, care o mai suna inca, anuntand-o ca a aparut pe piata DVD-ul filmului "Flight Of Fury", in care interpreteaza rolul unul locotenet de marina.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.