De ceva vreme, Ilinca Vandici, blonda de la Kanal D, traieste o poveste de iubire cu Bogdan Ivanov. S-au certat si s-au impacat de mai multe ori, amorezul i-a trimis chiar flori Iuliei Vintur, la PRO TV, dar Ilinca a sters totul cu buretele si a avut incredere in iubit. Mai nou, ea spune ca sint nedespartiti si ca e cu adevarat indragostita de el. In ceea ce priveste unele articole din presa, in care se spune ca el ar insela-o, Ilinca spune ca sint rautatile unor circotasi.

Mai nou, pe holurile televiziunii, se birfeste mult despre relatia dintre blondina si fratele mai mic al lui Sabin Ivanov, iubitul Simonei Patruleasa. Zilele trecute, vedeta a primit inelul de logodna, care este din aur alb. Evenimentul s-a petrecut la un restaurant din Herastrau, unde iubitul o invitase la o cina romantica. Ilinca a fost impresionata de gestul lui Bogdan si spune ca il iubeste mai mult ca niciodata.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.