De cind sint un cuplu, Iulia Vintur si compozitorul Marius Moga nu-si mai ascund iubirea. Ii intilnesti in oras la cite un film, dar si la evenimentele mondene, unde se tin de mina si se comporta ca doi veritabili indragostiti. Nu conteaza ca blonda are mai mult cu 20 cm decit "micul Mozart" atita vreme cit este iubire la mijloc.

Vedeta PRO TV sustine sus si tare ca e amorezata de Moga si n-o intereseaza deloc birfele celor din jur. De altfel, muzicianul i-a compus si o piesa, iar Iulia, de dragul lui, vrea sa se apuce de cintat. Cum povestea de iubire evolueaza repede, nu ar fi exclus sa urmeze si o nunta. Asta nu inseamna ca totul este batut in cuie, insa daca se va intimpla, cei doi si-i doresc ca nasi pe Andra si Catalin Maruta. Toate bune si frumoase, numai ca solista si prezentatorul Tonomatului DP 2 nu sint inca casatoriti. Atit Iulia, cit si Moga au spus ca nu se grabesc si asteapta ca Andra si Catalin sa-si oficializeze relatia ca sa le devina nasi. E usor de imaginat cum va arata Iulia ca mireasa, alaturi de Marius Moga, mai ales daca isi va pune si tocuri. Dar cind dragostea e mare, ce mai conteaza.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.