Dupa ce s-a despartit legal de patru ori de omul de afaceri Silviu Prigoana, Adriana Bahmuteanu, deja o experta in divorturi, s-a hotarat sa puna bazele unei firme de consiliere care sa ajute cuplurile aflate in impas.

Cu o experienta bogata in divorturi, Adriana ii sfatuieste pe cei care trec printr-un astfel de moment delicat sa nu se lase prada disperarii, ci dimpotriva, sa se considere niste oameni liberi, gata sa ia viata de la capat. "Nu pot spune ca cele patru divorturi nu m-au marcat. Dimpotriva, mi-au iesit peri albi in cap", a declarat nonconformista vedeta tv. Desi a pozat intr-o femeie puternica dupa fiecare divort in stil italian de Silviu, ea a recunoscut ca s-a vazut nevoita sa apeleze la ajutorul psihologului. insa, specialistul in terapie postdivort nu a reusit sa-i readuca Adrianei zambetul pe buze, care continua sa ofteze dupa omul de afaceri. si, daca cei doi au gasit de fiecare data o cale de impacare, Bahmu ia in considerare si situatiile in care, intr-o casnicie, nu mai e nimic de facut: "Nu inteleg de ce trebuie sa te desparti de fostul sot sau de sotie cu lacrimi, ca la un priveghi. M-am gandit sa organizez petreceri pentru divortati, unde cunostintele sa se distreze", a declarat ea. si, pentru ca adora petrecerile, aceasta planuieste sa-si deschida, dupa ce va naste, un restaurant. Printre proiectele sale se mai numara o noua revista, dar si o casa de moda.

Prigoana canta in chineza

Silviu Prigoana va canta in aceasta seara, la emisiunea "Singur acasa", de la Romantica, o piesa in limba chineza. Convins ca are talent, Prigoana se va inscrie la preselectia "Megastar" (Prima TV).


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.