E o moda acum in Romania ca doamne mai in virsta sa fie impreuna cu barbati mai tineri. Anastasia Lazariuc se pare ca traieste, de ceva vreme, o poveste de dragoste cu iluzionistul Iosefini. Nu conteaza ca solista are 52 de ani, iar iubitul in jur de 41. Au fost vazuti de mai multe ori la restaurant, iar cu prilejul lansarii ultimului ei disc, Iosefini a fost prezent si a sorbit-o din ochi toata seara.

Cei doi nu au vrut sa comenteze pe seama legaturii dintre ei, insa o revista de paparazzi i-a surprins impreuna intr-un local, purtindu-se foarte tandru unul cu altul. Prieteni de-ai lor dau ca sigura relatia si sustin ca exista o poveste de dragoste reala. Diferenta de virsta dintre o femeie si un barbat, cum e cazul celor doi, nu ar trebui sa mai surprinda pe nimeni, atita vreme cit este vorba despre o iubire sincera. Daca in cazul Ilenei Lazariuc nu se poate spune ca are noroc in dragoste, in cazul mamei sale, lucrurile stau invers. A fost mereu iubita si inconjurata de barbati.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.