Un nume cu rezonanta la Hollywood, Ivana Chubbuck, si-a lansat ieri, in Romania, cartea "Puterea Actorului", o adevarata biblie a vedetelor din cinematografie. Printre studentii ei s-au numarat si Monica Barladeanu, care recunoaste ca Ivana a ajutat-o sa filmeze cat mai credibil scenele de sex, pe care le-a abordat cu ceva inhibitii.

Cariera actoriceasca a Monicai Barladeanu incepe sa prinda contur, iar un rol important in formarea acesteia a avut-o profesoara Ivana Chubbuck, un adevarat mentor pentru vedetele din cinematografie. Jim Carrey, Brad Pitt, Halle Berry, Elisabeth Shue, Jessica Biel, Gerard Butler, sunt doar cateva nume mari, care au invatat meserie de la "profa de actorie".

Pe lista elevilor celebri poate fi adaugata si romanca Monica Barladeanu, care a avut privilegiul sa-si slefuiasca talentul cu ajutorul Ivanei. "Cautarea unui profesor de actorie la Hollywood este un lucru foarte complicat, pentru ca ei nu isi fac publicitate. Eu am auzit despre Ivana, i-am cumparat cartea, iar dupa ce am aprofundat metoda Chubbuck am primit rolul din serialul Lost", povesteste Monica. Comparata de Irina Margareta Nistor cu "un Freud feminin", Ivana Chubbuck a acordat in cartea sa o atentie sporita sexualitatii, instinctelor primare, seductiei, orgasmului, dar si transpunerii acestor trairi, in filme. Sfaturile Ivanei i-au prins de minune si Monicai Barladeanu, viitoarea sotie a magnatului Bobby Paunescu, aceasta recunoscand ca a intampinat probleme la filmarea scenelor de dragoste, considerate intotdeauna cele mai difice.

"Ivana Chubbuck a fost dura cu mine, dar in sensul pozitiv. Am avut momente cand puteam sa renunt, dar am ales sa continuu. Ea mi-a dat o forta extraordinara. M-a invatat sa privesc in interiorul meu si sa descopar lucruri minunate", a declarat vedeta, cunoscuta la Hollywood cu numele de Monica Dean. Cartea a fost lansata ieri in prezenta Irinei Margareta Nistor, criticului Alex Leo serban, Lianei Stanciu, Radu Moraru si Mihaelei Radulescu, care a participat in calitate de jurnalist al Antenei 1. in librariile din Romania volumul Ivanei va putea fi gasit incepand cu luna iulie, cand va mai avea inca o lansare.

Are premiera in Romania

De astazi, frumoasa bruneta poate fi vazuta si pe marile noastre ecrane,in productia americana "Living & Dying". Filmul, in care Monica interpreteaza rolul detectivului Lascar, are un buget estimat la un milion de euro si este regizat de Jon Keeyes. Alaturi de frumoasa romanca, din

distributie mai fac parte actorii: Edward Furlong, Michael Madsen. Premiera este programata in cinematografele Hollywood Multi-plex si Movieplex.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.