Desi Nicola nu obisnuieste sa vorbeasca despre schimbarile din viata sa amoroasa si chiar si-a ferit de nenumarate ori iubitul de bliturile fotografilor, mai nou, solista s-a decis sa se afiseze in public cu el. Ieri, la aniversarea unui magazin de haine, cintareata a venit insotita de Andrei Stanoevici, iubitul sau. Afisind o schimbare de look evidenta, Nicola emana buna dispozitie si fericire, fiind foarte multumita de actuala sa relatie. Probabil ca si schimbarile la care a recurs au legatura cu Andrei. Mai precis, solista si-a aplicat extensii si si-a schimbat stilul vestimentar, optind pentru haine in trend.

"Nu mai sint baietel, cum sa spun, in adidasi, sort si tricouri. Vreau sa fiu mai feminina. Ma imbrac in haine in care sa ma simt bine."- ne-a spus cintareata. Ea ne-a marturisit ca, o data cu lansarea noului sau videoclip la piesa "Doar noi doi", a recurs si la aplicarea unor extensii. Desi acestea necesita ingrijiri speciale si au costat-o peste 30 de milioane de lei, Nicola este mindra de infatisarea sa: "Mi-am pus extensii, dar am ramas blonda. Imi place foarte mult cum imi sta cu parul lung si nu am mai avut rabdare sa imi creasca al meu. Am vrut asa deodata!"


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.