Dupa ce au fost, mai bine de un an, impreuna si toata lumea se astepta la o nunta, Crina Matei si Marius Mihalache s-au despartit. Cel care a luat decizia a fost muzicianul, suparat tare ca iubita i-a blestemat baiatul. "Sa-ti moara copilul in chinuri", au fost cuvintele Crinei, la adresa micutului Florin, de doar 7 ani.

Este greu de inteles cum poate cineva sa blesteme un copil care nu are nicio vina in povestea de iubire dintre actrita si tambalagiu. Marius a luat taurul de coarne si a decis sa se desparta. Asta nu inseamna ca o iubeste mai putin, dar nu poate accepta linga el o femeie care ii injura copilul pe care-l adora. Sa nu uitam ca muzicianul si-a parasit familia pentru a fi alaturi de artista, s-au mutat impreuna, i-a dat nenumarate dovezi de iubire, dar egoismul rapace al Crinei a distrus o legatura atit de frumoasa. Indiferent care erau relatiile ei cu Mirela, fosta sotie a muzicianului, nu avea dreptul sa foloseasca un asemenea limbaj abject.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.