Ileana Pescariu a jurat credinta publicitatii, dar munceste cu drag si in televiziune, chiar daca recunoaste ca mai are multe de invatat. Indrageste numele fostului sot, dar nu-si mai doreste o relatie cu acesta. Isi adora noul iubit, dar si cafeaua, tigarile si sexul.

Este indragostita de publicitate, dar munceste cu drag si in televiziune, chiar daca recunoaste ca mai are multe de invatat. Despica "Firu-n patru" la Antena 2 si dezminte zvonurile potrivit carora ar avea ceva de impartit cu Corina Chiriac,ba chiar spune ca a fost ajutata de aceasta in perioada in care suferea de malarie. Este dependenta de munca, dar si de tigari, cafea si sex, intr-o masura sau alta.

- Dupa experienta de la TVR, ai facut o pauza de televiziune, de cativa ani. Nu ti-a fost greu sa te apuci din nou de treaba?

- Cine spune ca e usor sa muncesti traieste din renta, probabil. Evident ca este solicitant, mai ales ca nici cand lucram doar la Publicis nu puteam spune ca imi prisoseste timpul liber, ba dimpotriva. Mi-a placut insa proiectul emisiunii, imi place conceptul televiziunii Antena 2 si aceste argumente, combinate cu faptul ca sunt o persoana activa, gata oricand sa traiasca experiente noi, au avut ca rezultat implicarea mea in emisiunea "Firu-n patru".

- Esti director la Publicis Dialog. Iti mai ramane timp sa te ocupi si de cariera in domeniul publicitatii? Ai renunta la agentia de publicitate in favoarea televiziunii?

- N-as renunta la cariera mea in publicitate pentru nimic altceva. In acest domeniu sunt un nume pe care mi l-am construit in ani de zile, cu multe renuntari si enorm de multa munca. Televiziunea este un domeniu in care imi place sa muncesc, dar care presupune, pentru a-ti cladi o cariera, sa i te dedici total, iar eu, demult, i-am jurat credinta publicitatii.

- Ce ai vrea sa discuti in cadrul emisiunii si nu poti, din diferite motive? (morale, CNA etc.)

- Sunt o persoana libera, nu tin cont de prejudecati, poate si de aceea am fost mereu in atentia presei. Daca CNA ar dormi bustean cateva saptamani, cred ca as avea un limbaj mult mai colorat cand despic, impreuna cu colegele mele de platou, "Firu-n patru".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.