Romanca este prezentata sub numele de Renee, o tanara de 25 de ani, si are un tarif de 500 de lire pe ora
Role Models reprezinta o companie internationala britanica ce are ca obiect si plasarea unor tinere, ca dame de companie, membrilor agentiei, care sunt oameni potenti financiar. Printr-un test pe care-l dau, fetele ce sunt acceptate castiga frumusel, una dintre cerin- tele pe care trebuie sa le indeplineasca fiind aspectul fizic placut si calitatea de a fi agreabile cu clientii.

Pe site-ul oficial (www.rmodels.co.uk/gallery_open.html), unde pot fi vizualizate tinerele, se afla si nimeni alta decat Cristina Spatar! Artista din Romania este insa prezentata sub numele de Renee, pe care se pare ca ea insasi si l-a ales. Cum fetele trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani, vedeta autohtona s-a dat ceva mai tanara, la descrierea pe care si-o face anuntand ca are 25 de primaveri. Disponibila sa primeasca telefon la orice ora.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.