Dupa recenta despartire de DJ Pagal, Cosmina Pasarin este o femeie libera, fapt care l-a determinat pe Silviu Prigoana sa-i ceara acesteia mana pentru fiul sau cel mare, Honorius .

Omul de afaceri e de parere ca vedeta telenovelei "Chiquititas", Cosmina Pasarin, care in aceasta toamna implineste 25 de ani, este femeia perfecta pentru fiul sau, Honorius, de doar 20 de ani. "Este tanara, frumoasa si are si bani"- a spus Prigoana, care crede ca vedeta Playboy a agonisit ceva bani de pe urma aparitiilor in revista pentru adulti.

Nu prea a avut noroc in dragoste

Desi este dorita de foarte multi barbati, Cosmina nu prea are noroc in amor. Nu de mult anuntase ca se va casatori cu DJ Pagal, insa recent a confirmat despartirea de acesta. Vedeta postului Kanal D mai are la activ o despartire de notorietate, in septembrie 2005, bruneta spunan-du-i adio si lui George Vintila. Fiul cel mare al lui Prigoana ar fi de departe cea mai buna partida pentru Cosmina, caci Honorius a intrat, in posesia unor actiuni pe care celebrul sau tata i le-a concesionat in urma cu o luna.

Honorius a primit un Lamborghini

Pentru ca a primit o bursa de studii la University of Chicago, miliardarul i-a facut cadou fiului sau un Lamborghini Gallardo, editie limitata. Sunt doar 185 de autoturisme de acest fel in lume, a romanului avand numarul 77.

Masina este neagra, cu tapiterie din piele crem si costa 160.000 de euro. Silviu Prigoana nu s-a putut abtine si a testat si el bolidul, dar a recunoscut ca masina respectiva nu este pentru el. "asta-i automobil pentru tinerii pana-n 30 de ani, carora le fierbe sangele-n vene".

Cat de curand Honorius, fiul cel mare al lui Prigoana, va veni in Romania si va avea ocazia sa se bucure de cadoul extravagant.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.