Alina Stancu are 28 de ani si a fost o vreme cind nu se gindea deloc ca va ajunge sa faca televiziune. Dar, pentru ca a participat la un concurs de frumusete unde s-a facut remarcata, i s-a schimbat viata. "Viata dimineata", la B1 TV.

Istorii

Lucrez in televiziune din 1996 cind, in urma unui concurs de Miss organizat de Radio Total si Christine Valmy la 2 Mai, am fost cooptata in echipa Tele 7 abc. Am inceput ca reporter si apoi am devenit producator la Departamentul de stiri. Din 1998 au urmat 5 ani in trustul Media Pro, unde am fost pe rind asistent de productie la emisiunile "Profetii despre trecut", "O propozitie pe zi", reporter la Departamentul economic al stirilor PRO TV, redactor si producator-asistent la emisiunea "Reforma la romani", editor text/voce la emisiunea "Profit", editor voce la "Stirile de Acasa", "Povestiri Adevarate", "Ia-ma acasa", "Vremea de acasa"… Din 2003 sint la B1.

Nevedete

Conceptul de vedeta se potriveste, in opinia mea, unor tari care au o traditie indelungata in acest domeniu si oameni cu adevarat pregatiti. La noi sint mai putine vedete. Eu, una, nu ma consider deloc asa ceva.

Telespectatoarea

Ma uitam si ma uit in continuare la talk show-uri si la emisiuni de stiri. Nu s-a schimbat nimic in aceasta privinta, poate doar frecventa cu care urmaresc programele amintite. Si oamenii care le realizeaza. Imi aduc aminte cu ce placere ma uitam la seratele lui Iosif Sava si regret ca nu s-a mai "nascut" un om de o asemenea valoare.

Emotii

Nu ies din tiparele unui om obisnuit: copiii institutionalizati, batrinii, ciinii fara adapost, muzica formatiei ABBA si poezia lui Nichita. Cred ca aici se va supara iubitul meu ca nu l-am mentionat, insa ii va trece repede. Foarte rar ma exteriorizez plingind. Sint mai degraba o fire exploziva, care face galagie multa si sparge un pahar din plastic. Am plins insa atunci cind a murit Teo Peter.

Zimbete

Scheciurile lui Toma Caragiu si cele ale lui Amza Pellea imi plac la nebunie!!!! Si, citeodata, imi stirneste zimbete iubitul meu, care ma imita atunci cind sint nervoasa. Un deliciu!

Principiu de viata

Increde-te in fortele proprii, nu-ti propune ceva imposibil, ci un lucru usor, fiindca-i trecator.

Alegeri

Daca ar fi sa-mi aleg sexul intr-o viata viitoare, as fi tot FEMEIE, cu siguranta! Vorba-n versuri a celor de la "VH2": "Sa fii barbat n-ar insemna mai nimic, sa fii femeie-ar ajuta un pic".

Vise

Mi-ar placea sa ma trezesc intr-o dimineata si sa constat ca am voce numai buna de cintat sau miini numai bune de pictat. Si-atit. Sa pot astfel sa-mi exprim bucuria de a trai. Si mi-ar mai placea pentru o perioada sa locuiesc pe o insula plina de vegetatie, unde soarele sa straluceasca etern.

Imagine

Diferenta dintre ceea ce se vede "pe sticla" si imaginea de pe strada este una foarte mare. "Acolo" am vreo 10 ani in plus si cel putin 10 kg. Tot in plus. Dincolo de asta, rolul din emisiune este unul destul de serios, iar eu sint in genere mult mai exuberanta si zimbitoare decit imi permite sticla. Dar, ori de cite ori mi se intimpla sa fiu recunoscuta pe strada, ma bucur ca un copil. Recunosc ca imi face foarte mare placere.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.