Desi s-a imbogatit de pe urma muzicii, Andreea Banica se gandeste sa paraseasca, pentru o perioada, peisajul muzical autohton. Peste doi-trei ani vrea sa devina mama si sa se dedice exclusiv familiei. Pentru a-si asigura un viitor linistit, cantareata si-a investit banii in imobiliare si, dupa modelul Gigi Becali, vrea sa faca afaceri cu terenuri.

Ea e cantareata din Romania care castiga cel mai bine din muzica, datorita numarului foarte mare de concerte pe care le are saptamanal, si, totusi, s-a gandit ca inca nu are viitorul asigurat din punct de vedere financiar. Fara a avea cunostinte prea multe in domeniul afacerilor, ea s-a sfatuit cu iubitul si impresarul ei, Lucian Mitrea, si au hotarat sa investeasca in imobiliare. In opinia Andreei, imobiliarele reprezinta viitorul in afaceri si nu exista absolut nici un risc de a esua sau de a da faliment.

Chiar daca s-a speculat destul de mult in ceea ce priveste numarul de apartamente pe care cantareata le detine in Capitala, ea nu doreste sa elucideze acest mister, codindu-se sa dea un raspuns exact. "Am cateva apartamente in Bucuresti, in diferite zone, pe care le-am dat spre inchiriere. Nu doresc sa spun cate, pentru ca nu vreau sa ma laud cu banii pe care ii castig, cand stiu ca sunt atatea persoane care au salariul de 500 de lei", a spus Andreea.

Odata cu afacerile, cantareata a inceput sa se gandeasca din ce in ce mai serios si la familia sa, chiar daca inca nu are planuri de casatorie. "Eu si Lucian suntem impreuna de 14 ani, iar casatoria e inevitabila. Numai ca sunt sigura ca va fi ceva spontan.

Lucian ma va suna la un moment dat si imi va spune sa mergem la starea civila, sa ne casatorim", a afirmat aceasta. De asemenea, Andreea nu exclude posibilitatea ca ea sa fie cea care sa-l ceara pe iubitul sau de sot. Daca actele de casatorie nu sunt foarte importante pentru cei doi, Andreea are planurile mult mai bine puse la punct in ceea ce priveste aducerea pe lume a unui copil. Astfel, solista are de gand ca peste doi-trei ani sa faca o pauza in domeniul muzical si sa se dedice, pentru o perioada, exclusiv familiei.

"Peste cel mult trei ani imi doresc sa am un copil si sa ma retrag de pe scena muzicala pentru a avea grija de familia mea", a spus ea. "Copilul meu trebuie sa aiba viitorul asigurat si de aceea am ales sa cumpar si sa inchiriez aceste apartamente", a adaugat Andreea.

Domeniul fiind extrem de ofertant, cei doi intentioneaza sa-si extinda afacerea si sa ajunga sa cumpere chiar terenuri in zone rezidentiale ale Capitalei, pe care, dupa modelul marilor miliardari, sa le vanda ulterior, la suprapret.

Iubitul o ciupeste in public

Andreea Banica a recunoscut ca formele ei voluptuoase il innebunesc pe Lucian Mitrea, iubitul cantaretei abtinandu-se cu greu sa nu o atinga in locuri publice. "Lucian ma ciupeste mereu de fund, chiar daca ne aflam in prezenta mai multor persoane. Pur si simplu, nu se poate stapani. Imi baga mana sub fustita iar eu nu am timp sa reactionez. Pe mine nu ma deranjeaza, doar ca, uneori, unii oameni se uita cam ciudat la noi", a declarat Andreea in cadrul emisiunii Tonomatul DP2.

A renuntat la numele Blondy

Desi a facut tot posibilul sa pastreze brand-ul trupei in care a cantat alaturi de Cristina Rus, Andreea a decis sa nu se mai numeasca Blondy. "De acum, numele meu de scena va fi Andreea Banica, iar titulatura de Blondy o voi folosi doar in strainatate, acolo unde am incheiat deja contracte pentru melodia Fiesta". Andreea a lansat si o preselectie pentru instrumentisti, cu care vrea sa apara in concertele live.

Lesko s-a suparat pe Andreea

Decernarea Premiilor Muzicale MTV a scos la iveala toate orgoliile din showbiz-ul autohton. Castigatoare la sectiunea "cea mai buna artista solo", Andreea Banica le-a devansat pe Loredana, Corina, Anna Lesko si Anda Adam, situatie care a dat nastere unor mici rautati. "Anna Lesko m-a evitat, eu am incercat sa o salut, i-am cautat privirea, dar ea a intors capul", a recunoscut Andreea.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.