Desi a fost indelung mediatizata, telenovela "Oana" bate pasul pe loc, spre disperarea Oanei Zavoranu. Pana in acest moment nu s-a filmat nici macar un episod din cele 60 anuntate, astfel ca protagonista s-a vazut nevoita sa puna piciorul in prag. "Eu tin prea mult la acest proiect si fac tot posibilul sa se realizeze. Cum echipa domnului Lazarov e prinsa cu alte contracte, m-am decis ca suportul tehnic si financiar sa fie asigurat de firma noastra, Oana & Pepe Production", ne-a marturisit aceasta.

Telenovela o va costa pe Oana o suma fabuloasa pentru o productie romaneasca. "Sunt hotarata sa cheltuiesc oricat va fi nevoie, chiar si 2 milioane de euro. Eu si Pepe avem acesti bani". Pentru ca devine automat si producatoarea propriului serial, si va detine si drepturile de vanzare, vedeta va putea sa-si aleaga singura postul de televiziune care va difuza telenovela.

"Proiectul va fi disponibil si pentru alte televiziuni, intrucat in iunie imi expira contractul cu postul tv Romantica.

Citeste si:

Pepe va juca alaturi de sotie?

Oana Zavoranu si sotul ei, Pepe, ar putea deveni un cuplu si in telenovela. Cantaretul a declarat ca are unda verde de la Antena 1, nefiind legat de acestia printr-un contract de exclusivitate. Pepe nu a negat ca ar fi incantat sa faca parte din proiectul sotiei sale.